Λογισμικό

Ιστορικό:

Η win² – Σύμβουλοι Μηχανικοί εδώ και πολλά χρόνια, περισσότερα από 20, αναπτύσσει λογισμικό για τις δικές της ανάγκες.
Από το 2014 τμήμα του λογισμικού αυτού, του οποίου το μεγαλύτερο μέρος απευθύνεται σε μηχανικούς, διατίθεται προς πώληση.

Excel:

Τα προγράμματα αναπτύσσονται σε Excel, μια πλατφόρμα γνωστή σε όλους, με πολλές δυνατότητες που οδηγούν σε εφαρμογές εύχρηστες και λειτουργικές, ικανές να καλύψουν τις ανάγκες σας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Μερικά από τα προγράμματα αυτά είναι το «Τιμολόγια» και το «Λογιστική παρακολούθηση έργων», τα οποία απευθύνονται σε όλους, μηχανικούς και μη.
Άλλα πιο εξειδικευμένα είναι το «Ν.4495/17» και «ΜΣΕ Ν.4495/17» με βοηθήματα για τις δηλώσεις αυθαιρέτων, το «ΚΕΝΑΚ» για ενεργειακές επιθεωρήσεις και μελέτες, το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» για το ομότιτλο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών και το «Κατανομή φορτίου πλάκας».

PDF (e-books):

Πέρα από τα προγράμματα σε excel δημιουργούμε ebooks κωδικοποίησης της νομοθεσίας, όπως π.χ. τα PDF για τον ΝΟΚ, τον Κτιριοδομικό Κανονισμό, τον Ν.4030/11, τον νόμο για τα αυθαίρετα, τις οικοδομικές άδειες και την ηλεκτρονική ταυτότητα κτηρίων Ν.4495/17, τους παλιότερους ΓΟΚ 1985-2000, 1973 και 1955, αλλά και τον Κανονισμό Επεμβάσεων (ΚΑΝ.ΕΠΕ.), τον Κανονισμό Τεχνολογίας Σκυροδέματος (ΚΤΣ) 2016 και τον Κανονισμό Φορτίσεων ΒΔ-1945.

Δείτε το διαθέσιμο προς πώληση λογισμικό στο e-Shop.