Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ)

Αναλαμβάνουμε:

Εκδίδουμε γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ) αλλά και την ένταξή σας στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ».


Πότε απαιτείται ΠΕΑ:

Όπως ίσως να γνωρίζετε, σε κάθε πώληση και ενοικίαση κατοικίας, γραφείου και καταστήματος ανεξαρτήτωςαπό 01.01.2016 και για τα ακίνητα εμβαδού <50τμ εκτός εάν είναι μενονωμένα εμβαδού, απαιτείται πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης που θα κατατάσσει το κτήριο ή τμήμα κτηρίου σε μία από τις εννέα ενεργειακές κλάσεις (Α+, Α, Β+, Β, Γ, Δ, Ε , Ζ, Η).


Ενεργειακή Αναβάθμιση:

Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης απαιτείται και όταν μια κατοικία πρόκειται να ενταχθεί στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης “Εξοικονομώ“. Στην περίπτωση αυτή μάλιστα, το κόστος των δύο πιστοποιητικών (ένα στην αρχή κι ένα στο τέλος) καλύπτεται στο 100% από το πρόγραμμα!


Είστε μηχανικός, ενεργειακός επιθεωρητής;

Στο eShop θα βρείτε το πρόγραμμα μας Excel “ΚΕΝΑΚ” με πλήθος βοηθητικών και αναλυτικών εργαλείων για τις ενεργειακές επιθεωρήσεις/μελέτες.
Με απόλυτη διαφάνεια στους υπολογισμούς, πλήρη πρόσβαση στον κώδικα και εκτεταμένες αναφορές στις ΤΟΤΕΕ.
Κατάλληλο και για τον αρχάριο που μόλις ξεκινά στον τομέα των ενεργειακών επιθεωρήσεων όσο και για τον έμπειρο επαγγελματία που αναζητά ένα εύχρηστοαναλυτικό πρόγραμμα excel που να καλύπτει όλες τις πλευρές των ενεργειακών επιθεωρήσεων και να είναι απόλυτα διαφανέςεύχρηστο και λειτουργικό.

Αν ασχολείστε και με τα προγράμματα “Εξοικονομώ” τότε θα σας φανεί χρήσιμο το πρόγραμμά μας Excel “Εξοικονομώ 2023” για να κερδίσετε νέους πελάτες, να οργανώσετε τις εργασίες σας και να ετοιμάσετε τα απατούμενα έντυπα στον ελάχιστο δυνατόν χρόνο.

Και όταν έρθει η ώρα υλοποίησης των κατασκευών, παρακολουθείστε τα λογιστικά των έργων σας μέσω του Excel “Λογιστική Παρακολούθηση Έργων”.

Πλέον, αντικείμενο της εταιρείας μας είναι μόνο η παροχή υπηρεσιών σε επαγγελματίες μηχανικούς( B2B) και όχι η εξυπηρέτηση ιδιωτών.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε σε επαγγελματίες είναι:

Καλέστε μας ή στείλτε μας email για να σας ενημερώσουμε για το κόστος.