Ψηφιακή Υπογραφή & USB Token

75,00 +ΦΠΑ

Η win² – Σύμβουλοι Μηχανικοί σε συνεργασία με την ADSIS*, σας προσφέρει υπηρεσίες έκδοσης της ψηφιακής σας υπογραφής από την Εθνική Πύλη «ΕΡΜΗΣ«, εγκατάστασής της σε πιστοποιημένο USB Token και δωρεάν αποστολής του εντός 24 ωρών, χωρίς ετήσια ανανέωση μαζί με όλες τις απαιτούμενες οδηγίες για τη χρήση και εφαρμογή της. Επίσης, σας παρέχει δωρεάν τεχνική υποστήριξη οποιαδήποτε μελλοντική στιγμή χρειαστεί.

Αποκτήστε χωρίς κόπογρήγορα και οικονομικά την απαιτούμενη ψηφιακή υπογραφή σκληρής αποθήκευσης, (π.χ. για τα τοπογραφικά διαγράμματα, διαγωνισμούς στο σύστημα του ΕΣΗΔΗΣ κ.ά.), η οποία σε λίγο καιρό θα απαιτείται σε όλο και περισσότερες εφαρμογές, ειδικά μετά την έκδοση της Υπουργικής Απόφασης για την υλοποίηση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του άρθρου 33 του Ν.4495/17.

* Η ADSIS αποτελεί τη Νο1 εταιρεία στην έκδοση ψηφιακών υπογραφών και τους διαγωνισμούς τους ΕΣΗΔΗΣ, έχοντας εκδώσει μέχρι σήμερα πάνω 2.600 ψηφιακές υπογραφές, ενώ αποτελεί συνεργάτιδα του ΣΑΤΕ (Σύνδεσμος Ανωνύμων Τεχνικών Εταιρειών).

Κατηγορία: SKU: digsig Ετικέτες:

Περιγραφή

Παρέχονται οι ακόλουθες υπηρεσίες:

 • Αποστολή όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών και παράθεση πληροφοριών για τον τρόπο συμπλήρωσης και κατάθεσής τους σε ΚΕΠ.
 • Ενημέρωση για τον τρόπο εγγραφής του χρήστη στην Εθνική Πύλη Δημόσιας Διοίκησης «ΕΡΜΗΣ«.
 • Έκδοση της ψηφιακής υπογραφής σας από την Εθνική Πύλη Δημόσιας Διοίκησης «ΕΡΜΗΣεντός 24 ωρών, χωρίς ετήσια ανανέωση.
 • Εγκατάστασή της σε καινούργιο USB Token (Safenet 5110), πιστοποιημένο και ελεγμένο από την ΑΠΕΔ (Αρχή Πιστοποίησης του Ελληνικού Δημοσίου), πλήρως συμβατό με την Υποδομή Δημοσίου Κλειδιού της Εθνικής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης «ΕΡΜΗΣ” και με εγγύηση 2 ετών,
 • Δωρεάν αποστολή του USB Token στο γραφείο σας με τη «Γενική Ταχυδρομική” εντός μίας ημέρας,
 • Ρυθμίσεις και προετοιμασία του υπολογιστή στον οποίο θα χρησιμοποιείται η ψηφιακή υπογραφή και το USB Token (εγκατάσταση απαραίτητων drivers, εγκατάσταση αναγκαίων λογισμικών και εφαρμογών, κ.ά.).
 • Οδηγίες για τη χρήση του USB Token και την προσθήκη ψηφιακών υπογραφών σε PDF αρχεία.

Εκτός από τις παραπάνω υπηρεσίες έκδοσης ψηφιακής υπογραφής η εταιρεία ADSIS σας προσφέρει και επιπλέον υπηρεσίες όπως π.χ. η ηλεκτρονική υποβολή φακέλων προσφορών για διαγωνισμούς του δημοσίου (σύστημα «ΕΣΗΔΗΣ«), πάντα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Ερωτήσεις-Απαντήσεις

 1. Είναι απαραίτητο το USB Token για να αποκτήσω ψηφιακή υπογραφή;
  Υπάρχουν δύο επιλογές. Η εφάπαξ αγορά USB Token χωρίς χρονικό περιορισμό ή η cloud εφαρμογή ψηφιακής υπογραφής, χωρίς USB Token αλλά με ετήσιο κόστος χρήσης.
  Εμείς προσφέρουμε USB Token χωρίς άλλα ετήσια έξοδα, χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση στο διαδίκτυο και το οποίο μπορεί να χρησιμοποιείται σε όσους υπολογιστές θέλετε.
 2. Μπορεί ο χρήστης να χρησιμοποιήσει την ψηφιακή υπογραφή σε δυο υπολογιστές;
  Ναι. Μεταφέρετε το USB Token από τον έναν στον άλλον, αρκεί βέβαια να έχετε εγκατεστημένους και στους δυο υπολογιστές το απαιτούμενο λογισμικό.
 3. Με ποια λειτουργικά συστήματα είναι συμβατό το USB Token;
  Το SafeNet 5110 είναι συμβατό με Windows XP, Windows Server 2008/R2, Windows Server 2012 and 2012 R2, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Mac OS, Linux. Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του θα τα δείτε ΕΔΩ.
 4. Υπάρχουν ασυμβατότητες (conflicts) και δυσλειτουργίες με τα hasps (κλειδιά) λογισμικού που χρησιμοποιούμε κατά κόρον εμείς οι μηχανικοί;
  Όχι, καμία γνωστή ασυμβατότητα.
 5. Γιατί το SafeNet 5110 δεν εμφανίζεται στη λίστα με τα πιστοποιημένα USB Tokens της ΑΠΕΔ;
  Αυτό που εμφανίζεται είναι το προηγούμενο ακριβώς μοντέλο, το 5100. Το 5110 είναι το νεότερο μοντέλο, είναι κι αυτό ελεγμένο και πιστοποιημένο. Η λίστα της ΑΠΕΔ είναι «ενδεικτική«, όπως αναφέρεται και δεν έχει ενημερωθεί με το τελευταίο μοντέλο. Ίσως γιατί δεν πρόκειται για μείζονα εξέλιξη του 5100, γεγονός που προκύπτει και από την αρίθμηση.
 6. Σύμφωνα με την ΑΠΕΔ, «Τα ψηφιακά πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί από την ΑΠΕΔ μέχρι τις 19 Ιουνίου 2018, έχουν διάρκεια ζωής πέντε (5) χρόνια. Από τις 20 Ιουνίου 2018, τα πιστοποιητικά που εκδίδονται έχουν διάρκεια ισχύος τα 3 έτη.«.
  Τι ισχύει μετά το τέλος της ισχύος τους; Υπάρχει κάποιο επιπλέον κόστος;
  Ανανεώνετε το πιστοποιητικό σας στο ΚΕΠ, μόνο με την αστυνομική σας ταυτότητα για άλλα 3 έτη, χωρίς κανένα απολύτως κόστος.
 7. Υπάρχει κάποιο επιπλέον ετήσιο κόστος ανανέωσης/συντήρησης για τη συνέχιση χρήσης της ψηφιακής υπογραφής;
  Κανένα απολύτως.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.